Jennifer Aniston uopće ne stari, a kaže da je za to zaslužan njen smoothie

Foto: Splash 

OTKRIVAMO njenu tajnu mladolike ljepote. 

Iako se o Jennifer Aniston ovih dana češće piše iz jednog drugog razloga, onog vezanog uz očito ignoriranje bivše supruge njenog bivšeg supruga, mnogi koji su gledali prijenos nedavno održanog Zlatnog globusa primijetili su još nešto. Naime, čini se da Jennifer uopće ne stari. Njena je koža vrlo mladolika, unatoč činjenici da će za mjesec dana napuniti 49 godina. 

Koja je njena tajna? 

Srećom, ona voli otkriti tajne svoje ljepote pa je tako nedavno za portal Well & Good otkrila recept svoje mladolikosti. 

Tajna je u smoothieju koji pije redovno, a u njega obično stavi dosta čistih proteina, banane, borovnice, smrznute trešnje, mješavinu zelenog povrća, malo maca praha te malo kolagena. 

Istraživanja su pokazala da peptidi iz kolagena koji su najjači dodatak ovom njenom smoothieju, pomažu boljoj obnovi tkiva, sigurni su, prirodni i lako probavljivi te značajno poboljšavaju izgled kože. 

"Od njega doslovno sjajim iznutra, a otkako sam ga uvela u prehranu primjećujem da su mi koža, kosa i nokti puno zdraviji", tvrdi ona. 

Da ne bi ostali uskraćeni za detalje, otkrila je i recept za smoothie kako biste ga mogli raditi i sami te, po uzoru na nju, ostali duže lijepi i mladi. 

Za njen će vam smoothie trebati: 

Protein u prahu

Banane 

Borovnice

Smrznute trešnje/višnje 

Stevia 

Zeleno povrće 

Maca prah 

Kakao u prahu 

Peptidi kolagena 

Kao što se da iščitati iz potrebnih namirnica, njen smoothie je zasitan i očito dobro djeluje na organizam, metabolizam te ljepšu i mlađu kožu. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Jennifer Aniston, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: Jennifer Aniston.
 
Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.