Ice-T skinuo majicu i pozirao pred ogledalom: "Nije loše za 64"

OBJAVIVŠI selfie bez majice Ice-T je dokazao da je u odličnoj formi. 

"Upravo sam prošao pored ogledala i rekao: ‘Čekaj, nije loše za 64…’ Usudio bih se reći", napisao je na društvenim mrežama uz fotografiju na kojoj pozira golog torza u ogledalu.

Glumac i reper pravog imena Tracy Lauren Marrow u nedavnom intervjuu za GQ otkrio je da više od 20 godina svaki dan trenira u 6 ujutro. 

"Imam elastičnu traku za otpor. Držim je u ormaru i ponekad s njom treniram kod kuće. Popijem gutljaj energetskog napitka, a ne kavu, i onda odlazim u svoju malu teretanu gdje napravim 10 zgibova, 25 dipseva i 25 do 50 potisaka s klupe. Takav trening traje manje od 10 ili 15 minuta. Uvijek sam znao da je bolje išta nego ništa", rekao je. 

Iako se ničega ne odriče, prakticira povremeni post. Mnogi mu govore da ne izgleda kao da ima 64, a on kaže da je to zato što brine o sebi.

"Neki moji prijatelji su umrli od 40-ima zbog pukog zanemarivanja. Ovo je poziv za buđenje jer muškarci, posebno Afroamerikanci, ne idu liječniku dok nešto nije u redu. Želim da pazite na svoje zdravlje i brinete o svojoj obitelji i najmilijima", dodao je i potaknuo ljude da naprave pozitivnu promjenu i postanu najbolja verzija sebe.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.