Do figure pješčanog sata u mjesec dana: Djevojka zarađuje milijune videima vježbi

CHLOE Ting postao je YouTube zvijezda. U posljednjih 30 dana koliko je provela u kućnoj izolaciji zaradila je čak tri milijuna pratitelja na YouTubeu. Svi je prate zbog vježbi za koje tvrdi da ravnaju trbuh i oblikuju figuru pješčanog sata koja je san mnogih žena.

Ova 34-godišnjakinja na YouTubeu ima ukupno 7,63 milijuna pratitelja, a na Instagramu 1,4 milijuna. Stranica Social Blade procjenjuje da je samo u posljednjih mjesec dana zaradila i do 1,2 milijuna dolara. Njen najpopularniji video “Get Abs in Two Weeks’ ima preko 103 milijuna pregleda, a bio je i okidač za izazov koji nosi njeno ime (Chloe Ting Challenge), a u koji se uključila hrpa žena koje su odlučile slijediti njene savjete i doći do željene figure. 

Njeni treninzi traju 15 minuta, a uključuju 15-ak različitih vježbi kao što su ruski twist te varijacije planka i trbušnjaka. 

Chloe tvrdi da žene mogu po završetku njenog programa oblikovati struk i postići figuru Jessice Rabbit u samo 30 dana. 

Ipak, napominje da je svaka osoba jedinstvena te da nije medicinski stručnjak pa poziva sve da povedu računa o vlastitom zdravlju i pripaze kako se ne bi ozlijedili izvodeći vježbe koje sama prakticira.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.