Djevojka dvije godine zadržavala vjetrove ispred dečka pa završila na operaciji

19-GODIŠNJA irska konobarica morala je biti hospitalizirana nakon što je dvije godine odbijala pustiti vjetar ispred svog dečka. Naime, djevojci je navodno puknulo slijepo crijevo. Video u kojem je opisala detalje prikupio je oko 2 milijuna pregleda na TikToku.

"Zadržavam svoje vjetrove, ali nisam mislila da ću zbog toga završiti u bolnici", rekla je Cara Clarke za Kennedy News o svom opasnom nakupljanju plinova. 

Rekla je da je shvatila da nešto nije u redu kad je osjetila "ekstremnu bol" u trbuhu dok je radila u kafiću prošlog utorka. Uznemirena tinejdžerica javila se liječniku, koji ju je potom uputio u bolnicu.

"Bila sam u tolikoj boli da nisam mogla zadržati suze", žalila se Clarke. "Šepala sam dok sam hodala, sva pogrbljena."

Tada je odlučila liječnicima reći istinu o zadržavanju vjetrova. "U bolnici sam počela kriviti svog dečka jer uvijek zadržavam vjetrove u njegovoj blizini", priznala je Clarke.

@cazakid69

 

♬ original sound - asp

Naknadne pretrage otkrile su da joj je slijepo crijevo puknulo i da će se morati podvrgnuti operaciji. Još nije jasno kako do toga dolazi, ali ovo stanje može biti nastati "kada je dio crijeva koji spaja debelo crijevo i slijepo crijevo blokiran ili pretrpan stolicom", prema Institutu Johns Hopkins.

Dovoljno je reći da je njen 21-godišnji dečko Kyle Duffy navodno umirao od smijeha jer se suzbijanje vjetrova pokazalo tako strašnim. "Iskreno nije znao što bi rekao", rekla je zbunjena djevojka. "Rekao je: 'Bože, ljudi će misliti da se bojiš svega sa mnom.'" Iako se to čini kao glupa reakcija na nečije bolove, Clarke tvrdi da joj je humor pomogao da prođe to mučno iskustvo.

Uklanjanje slijepog crijeva prošlo bez problema

Treba reći i da je Clarke bila iznenađena kako je njezin osebujan video toliko odjeknuo na TikToku.

Clarke je odlučila da više nikad neće zadržavati vjetrove: "Nakon svega, od sada ću ih jednostavno morati puštati van."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.