Danijela Dvornik bijelim outfitom naglasila vitak struk: "Alaj si dotjerala liniju"

DANIJELA DVORNIK trenutno boravi u Sutivanu na Braču. Iako uživa u godišnjem odmoru, i dalje ne zanemaruje vježbanje.

Naime, unazad nekoliko godina Danijela je otkrila ljubav prema zdravom načinu života pa rado prakticira različite oblike vježbanja i razgibavanja, a brine i o pravilnoj prehrani. Rezultati promjene životnih navika su itekako vidljivi pa ne čudi što pratitelji na društvenim mrežama često ističu kako im je upravo ona prava fitness inspiracija.

Nakon što je sve oduševila fotografijom u kupaćem kostimu, pohvalila se još jednom fotografijom zbog koje je njezina vitka figura opet postala glavna tema razgovora.

Danijela je ovog puta pozirala u bijelom outfitu koji je naglasio njezin preplanuo ten, ali i uzak struk, a pohvalila se i kako danas ima puno više samopouzdanja nego ikad prije.

"Kada sam zaista počeo voljeti sebe, shvatio sam da sam pod bilo kojim okolnostima uvijek na pravom mjestu, u pravo vrijeme i da se sve događa u točno pravom trenutku. Tada sam mogao biti miran. Danas, ja to zovem SAMOPOUZDANJE. Kada sam zaista počeo voljeti sebe, prestao sam samom sebi krasti vrijeme, i prestao sam praviti grandiozne projekte za budućnost. Danas radim samo ono što mi donosi radost i sreću. Radim stvari koje volim da radim i koje vesele moje srce i činim to na svoj vlastiti način i u svom vlastitom ritmu. Danas znam da se to zove JEDNOSTAVNOST", citirala je Charlieja Chaplina.

"Pa kud ljepše nego kad vidiš da žena drži do sebe", pohvalila ju je jedna od pratiteljica.

"Alaj si dotjerala liniju", nije štedio na komplimentima ni drugi pratitelj.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.