Chrissy Teigen priznala da je imala problema s alkoholom: Trijezna sam četiri tjedna

PREMA mišljenju mnogih, 2020. godina je bila najizazovnija dosad. S time se slaže i Chrissy Teigen koja je prije tri mjeseca pretrpjela komplikacije u trudnoći, što je rezultiralo gubitkom djeteta koje su ona i suprug John Legend očekivali, sina po imenu Jack.

No, autorica kuharice, model i mama pronašla je nešto što želi proslaviti usred ovih teških vremena - svoju prisebnost.

Na Instagramu je objavila video u kojem uživa u jutarnjem plesu i glazbi, a jedan od pratitelja se našalio rekavši joj da mu "trebaju sve droge na kojima je i ona". Nešto kasnije je otkrila i razlog svoje sreće.

"Četiri tjedna sam potpuno trijezna", priznala je Teigen.

Nakon što je primila brojne poruke podrške, otkrila je i što ju je potaknulo na to da se odrekne alkohola.

"Prije mjesec dana, na svoj rođendan, dobila sam ovu knjigu od svog liječnika i prijatelja", napisala je uz fotografiju na kojoj je držala primjerak nove knjige Holly Whitaker Quit Like a Woman: The Radical Choice to Not Drink in a Culture Obsessed with Alcohol.

Priznala je da joj je još uvijek neugodno zbog vlastitog ponašanja te da je, kad je dobila knjigu, bila umorna od ispijanja alkohola usred dana. Osim toga, imala je i problema s nesanicom. No, kaže kako je ova knjiga "nevjerojatno štivo" čak i za one koji se ne žele potpuno odreći alkohola.

Ipak, ovo nije prvi put da Teigen otvoreno govori o borbi s alkoholom. 2017. godine, godinu dana nakon što je rodila svoje prvo dijete, kćer Lunu, iskreno je progovorila o odluci da više uopće ne pije alkohol.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.