Bodybuilder je jedan dan jeo i trenirao kao Planina iz GOT-a

HAFTHOR Björnsson, poznatiji kao Planina iz serije Igra prijestolja, možda se umirovio od natjecanja snage i okrenuo boksu, ali njegov nekadašnji režim prehrane i treninga još uvijek je popularan među fitness fanaticima. Među posljednjima koji su ga na jedan dan pokušali kopirati je i bodybuilder Aseel Soueid. Rekreirao je njegov jelovnik koji se sastoji od čak 10 tisuća kalorija u danu.

Soueid počinje dan s doručkom koji se sastoji od tri jaja i kuhanih pilećih prsa, uz smoothie od zobi, jogurta i svježeg bobičastog voća. Nakon toga odlazi u teretanu i odrađuje trening.

"To je odličan kardio. Iznenađen sam da je toliko izdržljiv, budući da je toliko velik", komentira bodybuilder.

Slijedi ručak. Na tanjuru su goveđi odrezak, bijela riža i zeleno povrće, a potom je vrijeme za trening s utezima. Fokus je na gornjem dijelu tijela. 

"Treći obrok je piletina, krumpir i još zelenog povrća", dodaje Soueid nakon toga. Björnsonnov dan uključuje još dva obroka (losos, rižu, zelje, jogurt s bananom i bademovim maslacem), ali Soueid to preskače jer je sit.

"Slijedio je sulud režim", kaže na kraju bodybuilder kojem su se svidjeli treninzi Planine, ali ne i režim prehrane, koji smatra preobilnim.

Björnson danas jede samo oko 3200 kalorija i bavi se boksom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.