22. dan kardio izazova: 30 dana sagorijevanja masti!

Foto: 123rf

ZA POČETAK vam čestitamo jer ste više od 2/3 puta ovog izazova uspješno prehodali, odnosno, pretrčali.

Vjerujemo kako vam je svakim danom sve jednostavnije izvoditi treninge koje vam ovaj izazov donosi. Razlog navedenome krije se u činjenici da se razina vaše izdržljivosti putem svake izvedbe treninga povećava. 
 
Dani izazova koji su pred vama na vidjelo će staviti vašu razinu motiviranosti.



Iako će naputci za trening dolaziti u obliku dnevnih izazova, intenzitet izvedbe, a sukladno navedenome i rezultati iste, ovisit će isključivo o intenzitetu vaše želje za sagorijevanjem masnih naslaga. 
 
Brzo trčanje 
 
U vremenu koje je predviđeno za trčanje nastojte trčati maksimalnim tempom koji ste u mogućnosti održavati konstantnim kroz predviđeni vremenskim period. 
 
Nastojte da tempo vašeg trčanja bude, što je moguće više, konstantan.



Ukoliko određeni tempo s kojim ste započeli brzo trčanje nećete uspjeti zadržati kroz cijeli vremenski period trčanja trčanje ne prekidajte, već nastavite sa sporijim tempom, ali neka on predstavlja maksimalno moguć. 
 
Imajte na umu kako je riječ o kontinuiranom brzom trčanju, a ne izvođenju sprinteva. Brzinu trčanja prilagodite vašim mogućnostima, ali je nikako nemojte smanjiti ispod one koja je u skladu s vašim stupnjem treniranosti.
 
Prihvaćanje ovog kardio izazova podrazumijeva želju za sagorijevanjem masnih naslaga. Prisjetite se navedene želju prilikom određivanja tempa kojim čete trčati. 
 
Ukoliko vam je potrebno prisjetiti se ponekih informacija koje su dio ovog izazova to možete učiniti zahvaljujući člancima:
 


30 dana sagorijevanja masti: 22. dan kardio izazova


7 min brzog trčanja

10 min brzog hodanja


 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.