100 različitih plank varijacija!

Foto: 123rf

LJUBITELJ ste planka, ali ovakve varijacije sigurno još niste vježbali. Sumnjamo doduše da ćete već danas probati svih 100 varijacija, ali zato lijepo negdje pospremite ovaj link - da imate dobre ideje za cijelu godinu!

Video prikazuje ne samo svih 100 varijacija, već i za svaki od njih ima opis, a ako se baš zainatite i odlučite raditi isključivo plank trening, odaberite ih što više, posvetite svakome barem 10 sekundi, i ne stajte dok ne odradite ono što ste si zadali.

Srećom, od ovih 100 varijacija stvarno je moguće složiti savršen trening. da vam ne postane dosadan i da ga možete odraditi u skladu sa svojim mogućnostima.

Jer tu ima svega - od klasičnih i statičnih varijacija, do onih gdje ljuljate svojim tijelom, izvodite ih kao kardio ili trening snage. Opterećenje je uvijek vaša težina, a svaka varijacija ima pokoji adut za mišićne skupine koji u klasičnom planku ne dolaze toliko do izražaja.

I zato spremite ovaj tekst negdje gdje će vam uvijek biti pri ruci i birajte svoje savršene kombinacije od ovih 100 savršenih varijacija.


I to zato što znate sve benefite koje vam donosi plank.


 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.