TikTokom se širi scena sa snimanja 6. sezone Krune

Screenshot: TikTok

STUDENTI sa Sveučilišta St. Andrews podijelili su snimku koja je nastala na setu serije Kruna. Snimanje šeste sezone je u tijeku, a dio radnje odvija se na sveučilištu koje su pohađali princ i princeza od Walesa, a na kojem su se i upoznali 2001. godine.

Videozapisi objavljeni na TikToku prikazuju Meg Bellamy i Eda McVeya, koji glume Kate Middleton i princa Williama. U jednoj viralnoj snimci, Meg se drži za ruke s glumcem Olijem Greenom, koji je, čini se, odabran za ulogu jednog od Kateinih bivših dečkiju. Naime, prije nego što su princ i princeza od Walesa postali par, Kate je hodala sa studentom četvrte godine prava Rupertom Finchom.

Isječak od 15 sekundi, koji je snimila jedna studentica, prikazuje Meg koja stoji na ulazu u zgradu sveučilišta. Glumica koja glumi Kate tada sa smiješkom pozdravlja Williama, koji prolazi kraj njih. Nakon što prođe kraj para, William se okreće i zuri u Kate.

@shark_bateman will and kate DUPE #thecrown #willandkate #standrews #royalfamily #standrewsuni #thecrownnetflix #princewilliam #katemidddleton #ukroyals #standrewsuni ♬ original sound - bateman

Video je oduševio studente, koje se može čuti kako navijaju za glumačku ekipu. Prema pisanju Daily Maila, neki su navodno molili Netflix da im dopusti da budu statisti u seriji, dok drugi negoduju jer ih snimanje ometa u učenju. 

Peta sezona Krune završila je 1997., kada je princeza Diana pozvana na odmor u St. Tropez s Mohamedom Al-Fayedom. Šesta bi trebala nastaviti gdje je prethodna stala i prikazati nam događanja u kraljevskoj obitelji do 2001. godine, a i kasnije. Nije vjerojatno da će stići na male ekrane prije kraja 2023. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.