Steve Carell nije bio prvi izbor za seriju The Office, tri glumca dobila su ponudu

Screenshot: YouTube/NBC

HUMORISTIČNA serija The Office izgledala bi znatno drugačije da nije bilo Stevea Carella koji je utjelovio Michaela Scotta. No, prije nego što je Carell dobio glavnu ulogu u seriji, producenti su je ponudili Philipu Seymouru Hoffmanu, Paulu Giamattiju i Bobu Odenkirku.

Kako navodi IndieWire, Hoffman i Giamatti odbili su ulogu, a Odenkirk nije uspio impresionirati producente, zbog čega su se na kraju ipak odlučili za Carella. 

Odenkirk, zvijezda hit-serije Better Call Saul, nedavno je gostovao u podcastu Office Ladies koji vode Jenna Fischer i Angela Kinsey, Carellove kolegice sa seta. Glumac je tijekom intervjua otkrio zašto nije uspio dobiti glavnu ulogu u seriji The Office.

"Ja sam, na neki čudan način, prilično ozbiljan za osobu koja se bavi komedijama", objasnio je Odenkirk. "Neočekivano sam ozbiljan... Mislim da je to jedan od razloga zašto je Steve Carell bolji i zašto je on dobio ulogu."

Ozbiljan karakter doveo ga je do dramskih serija

Iako je bio previše ozbiljan za ulogu Michaela Scotta, Odenkirk je rekao da mu je ta karakteristika pomogla kada je bio na audicijama za dramske serije poput Better Call Saul.

"Mislim da su postojale i druge uloge za koje sam bio razmatran, ali ih je dobio Steve i to je zato što je on jednostavno zabavniji", objasnio je Odenkirk. "Mislim da sa sobom donosim previše iskrene ozbiljnosti i to je jednostavno to. Znate, ne djelujem vam uvjerljivo kao jednostavan lik. Cijelo vrijeme u meni tražite nekakvu tamu i to je odlično u dramama. Tamo je to plus, ali u komedijama nije."

Premda nije glumio Michaela Scotta, Odenkirk je imao gostujuću ulogu u seriji The Office. Pojavio se u jednoj epizodi devete sezone, nazvanoj Moving On, u kojoj je glumio šefa iz agencije za prodaju nekretnina, koji je karakterno identičan Scottu.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.