Snimljena 400. epizoda Family Guya, Mila Kunis poručuje: "Ovo je najbolja gaža ikad"

Screenshot: Youtube

ANIMIRANA SERIJA Family Guy dogurala je do 400. epizode, a uoči velike premijere glumačka je postava otkrila koliko puno ovaj projekt znači za njih.

"Ovo je najbolja gaža na planetu. Ponovit ću što sam rekla i prije 20 godina - tako sam zahvalna zbog ovoga posla. Obožavam svaki dan na setu", rekla je za magazin People Mila Kunis, koja posuđuje glas Meg Griffin.

Seriju najprije otkazali nakon treće sezone

Seth Green, koji daje glas Chrisu Griffinu, smatra da je suludo da su dogurali ovako daleko. Naime, seriju koja je premijerno prikazana 1999. godine, Fox je prvotno otkazao nakon tri sezone, a tek kada je stekla kultni status, odlučili su snimiti još epizoda.

"Imam prilično dobar smisao za upijanje trenutaka dok se događaju i ne razmišljam previše o njima. Ali ovo je prilično ludo. Definitivno uzimam u obzir činjenicu da je ovo najduži posao koji sam ikada imao. Tako je rijetko da nešto traje 21 sezonu. Zahvalan sam na svemu tome. Volim ovo raditi pa jednostavno uživam koliko mogu", rekao je Green.

"Ovo je nevjerojatna, nevjerojatna, nevjerojatna serija. Mi smo poput obitelji", poručila je Alex Borstein, koja posuđuje glas Lois Griffin.

400. epizoda serije posvećena je malom Stewieju Griffinu

Iako se zbog covida glumačka postava nije vidjela godinama, to nije utjecalo na njihovu povezanost, tvrdi Borstein i naglašava: "Neobična je situacija u Hollywoodu imati obitelj koja ostaje na okupu."

"Ako se serija nastavi, tu sam. Ovi scenariji, svaki put kad ih pročitam, ne mogu da se ne smijem. Za mene je to odlučujući čimbenik. Ako se triput po scenariju glasno nasmijem, to je to, jer pogotovo kad radite u komediji, obično se ne smijete glasno", podijelila je s medijima Borstein.

Tvorac serije Seth MacFarlane 400. epizodu serije posvetio je malom Stewieju Griffinu, kojem zbog benignog komentara jedna pop zvijezda za vrat natovari vojsku svojih bijesnih obožavatelja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.