Redatelj novog filma iz franšize Planet majmuna ne otpisuje povratak Andyja Serkisa

Foto: EPA

Andy Serkis utjelovio je Caesara u trilogiji filmova iz franšize Planet majmuna, koji su izašli između 2011. i 2017. godine. Svojim osebujnim glasom i kretnjama pomogao je stvoriti glavnog lika ove franšize.

Novi film, Planet majmuna: Novo kraljevstvo, izlazi 24. svibnja 2024. godine i u njemu neće biti Caesara. Razlog je jednostavan - on je mrtav, a radnja ovog nastavka smještena je 300 godina nakon događaja iz Planeta majmuna: Rata. U filmu ćemo pratiti mladog čimpanzu Nou (Owen Teague) i djevojčicu Mae (Freya Allan), kojima je cilj zaustaviti tiranskog Proximusa Caesara (Kevin Durand).

 

Međutim, redatelj Novog kraljevstva Wes Ball ne otpisuje povratak Serkisa. Čak je htio da se glumac vrati u Novom kraljevstvu, no to se na kraju nije dogodilo.

"Razgovarali smo o tome, naravno. Upitao sam ga može li utjeloviti drugog majmuna. Ta mi je ideja dugo bila u mislima jer smatram da bi to bilo predobro. Matt Reeves mi je rekao da je Andy najbolji glumac s kojim je ikad radio. Jednostavno je ikona na svoj način. Došli smo do zaključka kako je najbolje vidjeti možemo li ga iskoristiti u budućim filmovima", rekao je redatelj.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.