Počelo je snimanje druge sezone jedne od najgledanijih Netflixovih serija

Screenshot: Youtube

ZAPOČELO je snimanje druge sezone Noćnog agenta, jedne od najpopularnijih i najgledanijih Netflixovih serija. Vijest o početku snimanja druge sezone objavljena je na službenoj stranici Netflixa na Facebooku, a mnoge obožavatelje serije jako je obradovala. 

Na objavljenoj fotografiji nalazi se glavni glumac Gabriel Basso, koji u seriji glumi agenta Petera Sutherlanda. U opisu objave piše: "Druga sezona Noćnog agenta službeno je počela s produkcijom!" 

The Night Agent season 2 is officially back in production!

Objavljuje NetflixPonedjeljak, 5. veljače 2024.

Vijest o početku rada na drugoj sezoni razveselila je više tisuća obožavatelja, koji su oduševljenje podijelili u komentarima ispod objave.

"Jako se veselim ovome", "Odlična prva sezona, nadam se da će nas i druga oduševiti", "Uživala sam gledajući prvu sezonu, jako se veselim onome što slijedi", "Odlične vijesti! Nadam se da ćemo brzo gledati novu sezonu", "Jedva čekam, prva sezona mi je bila odlična", neki su od komentara. 

Podsjetimo, prva sezona Noćnog agenta izašla je na Netflixu u prvoj polovici prošle godine, a ubrzo je bila na samom vrhu gledanosti u Hrvatskoj i svijetu. Radnja prve sezone prati agenta FBI-a Petera Sutherlanda, koji radi kao noćni telefonski operater za hitne slučajeve u Bijeloj kući. Prateći hitnu liniju, Sutherland odgovori na poziv kojim se uplete u smrtonosnu urotu povezanu s krticom u Bijeloj kući.

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.