Ova serija zbacila je Stranger Things s vrha gledanosti na Netflixu u Hrvatskoj

Foto: Imdb

ČETVRTA sezona Stranger Thingsa više nije trenutno najgledanija serija na Netflixu u Hrvatskoj.

Nakon što je tu titulu držala skoro mjesec dana, na tronu ju je smijenila najnovija, treća sezona serije The Umbrella Academy, koja je objavljena ovog tjedna, 22. lipnja.

Statistika pokazuje da je serija o superjunacima s Elliotom Pageom u glavnoj ulozi najgledanije ne samo u Hrvatskoj nego i u SAD-u te Ujedinjenom Kraljevstvu.

 

Stranger Things se sada nalazi na drugom mjestu gledanosti, iako bi se vrlo brzo mogla opet vratiti na tron, kada druga polovica četvrte sezone bude objavljena početkom srpnja.

 

Lik Elliota Pagea u seriji također prošao kroz tranziciju

Obožavatelji serije The Umbrella Academy oduševljeni su novim epizodama, a posebno načinom na koji je serija izvela tranziciju Pageovog lika.

Podsjetimo, Elliot, ranije poznat kao Ellen, prije dvije godine objavio je da se identificira kao transrodni muškarac. 35-godišnji glumac ranije je otkrio da će i njegov lik učiniti isto, mijenjajući svoje ime iz Vanya u Viktor.

"Umbrella Academy je tako glatko odradila Viktorovo putovanje", napisao je oduševljeni gledatelj na Twitteru.

"Sretna sam što je serija dopustila Elliotu da promijeni spol. On je ikona. Volimo Viktora", složila se druga korisnica.

Stranger Things i dalje drži rekord

Stranger Things još uvijek drži Netflixov rekord u odgledanim minutama. Samo tri dana nakon objave četvrte sezone serija je dosegnula ogromnih 287 milijuna sati gledanja, dok je Bridgerton dotad držao rekord od 193 milijuna sati.

Radnja četvrte sezone počinje šest mjeseci nakon završetka treće, odnosno nakon bitke kod trgovačkog centra Starcourt. Eleven, koju glumi Millie Bobby Brown, odvučena je od svojih prijatelja i odvedena na susret s državnim dužnosnicima. Dala je do znanja da više nema svoje moći te joj je rečeno da je ona jedina koja može spriječiti smak svijeta. 

Peta sezona bit će ujedno i posljednja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.