Otkriveno tko će glumiti Immortana Joea u prednastavku Mad Maxa nakon smrti glumca

Screenshot: Youtube

OTKRIVENO je tko će glumiti antagonista Immortana Joea u nadolazećem filmu Furiosa: A Mad Max Saga. Informacija o novom glumcu potvrđena je i na službenom Instagramu filmskog serijala, a otkriveno je da će ovu ulogu utjeloviti australski glumac Lachy Hulme.

Lik Immortana Joea gledatelji su već vidjeli u filmu Mad Max: Fury Road iz 2015. godine, a tada ga je glumio Hugh Keays-Byrne, koji je preminuo 2020. godine. Sada je uloga pripala Hulmeu koji u filmu već ima ulogu Rizzdalea Pella, člana bande povezanog s Dementusom. No, kako prenosi časopis Empire, Hulme je pitao redatelja Georgea Millera o planovima za Immortana Joea te ponudio da glumi obje uloge u filmu, na što je Miller pristao.

Podsjetimo, Furiosa: A Mad Max Saga je prednastavak i spin-off Millerovog, Oscarom nagrađenog hita Mad Max: Fury Road.

Radnja novog filma smještena je 45 godina nakon propasti čovječanstva zbog nuklearnih ratova oko resursa poput goriva i vode. U prvom objavljenom traileru za nadolazeći film doznajemo da je mladu Furiosu, koju glumi Anya Taylor-Joy, otela banda motociklista predvođena Vojskovođom Dementusom, kojeg u filmu glumi Chris Hemsworth.

Dok Dementus i vođa naselja Citadela Immortan Joe ratuju za dominaciju, Furiosa pokušava preživjeti sukobe u pustoši i pronaći svoj put kući.

Film u kina dolazi u svibnju 2024. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.