Otkriveni detalji pete sezone Krune, nisu uvažene molbe princa Williama

Screenshot: YouTube

PETA sezona serije Kruna s emitiranjem kreće 9. studenog. Gledatelji s nestrpljenjem očekuju novu sezonu koja je već na udaru kritika jer bi trebali biti rekreirani posljednji dani prije tragične smrti princeze Diane u Parizu.

Oprez! Tekst može sadržavati spojlere

Daily Mail piše da će ova sezona biti brutalnija od očekivanog te da nisu prihvaćene molbe princa Williama da se iz serije izostave njemu posebno osjetljivi dijelovi. 

Zanemarili su Williamove molbe?

Unatoč njegovim molbama, Netflix će u novim epizodama prikazati scene zloglasnog intervjua koji je princeza Diana dala novinaru Martinu Bashiru, tada najvećoj zvijezdi BBC-jeve emisije Panorama. Tada je rekla da je u njezinom braku s Charlesom bilo troje ljudi, pritom misleći na njegov odnos s Camillom.

 

Prošle godine princ William je tražio da intervju s Bashirom, koji je dobiven na prevaru, više nikada ne smije izaći u javnost. Izvori su tada jasno dali do znanja da se to odnosi i na serije i filmove. 

Prikaz članova obitelji je nemilosrdan

Daily Mailovi kritičari kažu da su tvorci serije otišli predaleko i da serija sadrži precizne rekonstrukcije najprivatnijih razgovora, da je prikaz starijih članova kraljevske obitelji iznimno nemilosrdan, a da su neke scene na rubu klevete.

Prikazat će se William koji gleda majčin intervju, a Charles psuje i bjesni nakon dijela u kojem je Diana izrazila sumnju u njegove sposobnosti kao budućeg kralja. Charles je navodno prikazan kao "lukav, nestrpljiv i nesvjestan svoje očajničke želje da postane kralj", piše britanski medij.

Detaljno će se prikazati i razgovori Charlesa i Camille, ali i fiktivne svađe oko budućnosti monarhije i Dianina romansa s Hasnatom Khanom, cijenjenim kardiokirurgom.

Netflix je, inače, uporno odbijao na špicu staviti da je "svaka sličnost slučajna" tvrdeći tako da se radi o fikciji. Na kraju su u Netflixu popustili pa su na posljednji trailer stavili upozorenje da se radi o "dramatizaciji inspiriranoj stvarnim događajima".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.