Odgođen je četvrti film o Kapetanu Americi

Screenshot: YouTube

CAPTAIN AMERICA: BRAVE NEW WORLD trebao je premijeru imati 26. srpnja 2024. godine. No budući da je Deadpool 3 premješten na taj datum, očekivalo se da će novi datum za četvrti dio biti onaj prvotni Deadpoolov.

To bi značilo da film u kina stiže 3. svibnja sljedeće godine. Međutim, od toga na kraju neće biti ništa. Novi nastavak Kapetana Amerike odgođen je za sedam mjeseci. Tako je trenutni datum izlaska Brave New Worlda postavljen na 14. veljače 2025. godine.

Snimanje filma je odavno završilo, pa štrajk glumaca nije toliko utjecao na njegov razvoj. Upravo zbog toga se očekivalo da će datum izlaska zamijeniti s Deadpoolom 3. Razlog je navodno taj što publika na testnoj projekciji nije bila zadovoljna viđenim, pa će produkcija morati ponovo snimiti neke scene.

Na filmu radi redatelj Julius Onah, a scenarij potpisuju Dalan Musson i Malcolm Spellman. Anthony Mackie vraća se u ulogu Sama Wilsona, novog Kapetana Amerike, a uz njega će se još pojaviti Harrison Ford, Shira Haas, Carl Lumbly, Rosa Salazar, Liv Tyler, Danny Ramirez i Tim Blake Nelson.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.