Max radi na natjecateljskoj emisiji o Prijateljima povodom 30. godišnjice serije

Screenshot: YouTube/NBC

STREAMING-servis Max, nekoć poznat kao HBO Max, radi na televizijskoj emisiji o Prijateljima povodom 30. obljetnice premijere popularne serije.

Kako piše Variety, natjecateljska emisija, nazvana Fast Friends, sastojat će se od četiri dijela i snimat će se u muzeju The Friends Experience: The One in New York, dvoetažnom kompleksu u kojem se nalaze replike setova serije.

"Od trčanja kroz stan Rachel i Monice, do jurnjave kroz momački stan Joeyja i Chandlera te ispijanja kave u Central Perku, obožavatelji će ponovno proživjeti svoje omiljene trenutke iz serije dok budu odgovarali na pitanja, rješavati zagonetke i igre koje će i najveće fanove serije držati u neizvjesnosti", piše u službenoj izjavi za medije. Pobjednička ekipa bit će proglašena najvećim obožavateljima Prijatelja.

Humoristična serija Prijatelji imala je premijeru 22. rujna 1994. godine i prikazivala se do 6. svibnja 2004. godine. Serija je pratila avanture šestero prijatelja u dvadesetima i ranim tridesetima, koji žive u New Yorku. Glavne uloge igrali su Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, David Schwimmer i Matthew Perry.

Emisiju Fast Friends produciraju Warner Bros. Unscripted Television i Warner Horizon. Izvršni producenti su Dan Sacks, Bridgette Theriault, Dan Norris i Richard Burgio.

Snimanje natjecateljske emisije počet će u listopadu, ali još uvijek nije poznato kada će početi prikazivanje. Emisija će biti dostupna na Maxu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.