Marvel u problemima: Otpušteni su redatelji i scenaristi novog Daredevila

Screenshot: YouTube

OBOŽAVATELJI Daredevila nikako ne mogu doći na zelenu granu. Nakon što je serija o omiljenom im superheroju otkazana na Netflixu, činilo se kako će konačno doći na svoje najavom serije za Marvelov filmski svijet.

Međutim, tijekom produkcije dogodili su se problemi i gotovo svi važni, kreativni ljudi su otpušteni. Marvel je, prema navodima The Hollywood Reportera, u potrazi za novim scenaristima i redateljima serije.

Priča Daredevil: Born Again nije se svidjela šefu Marvel Studiosa Kevin Feigeju jer se navodno previše fokusirala na Matthewa Murdocka i njegov posao odvjetnika. Kako se doznaje, Murdock je tek u četvrtoj epizodi prvi put trebao obući odijelo Daredevila.

Feigeju se također nije svidjelo to što serija nije pratila Netflixov tempo. Bilo je premalo akcije, a to nije ono što je krasilo tri sezone Daredevila kad je bio pod okriljem Netflixa. Unatoč otkazima i ponovnom snimanju, Marvel će zadržati neke dosad snimljene scene kako bi održao fluidnost i koheziju cjelokupnog projekta

Daredevil: Born Again emitirat će se na platformi Disney+. Serija će se sastojati od 18 epizoda, a osim Charlieja Coxa kao Matta Murdocka, još bi se trebali pojaviti Vincent D'Onofrio kao Kingpin i Jon Bernthal kao Punisher iako potonji još nije službeno potvrđen.

Serija će navodno imati dvije sezone. Dolazak prve sezone na Disney+ očekuje se početkom 2025. godine iako je moguće da će biti i kasnije zbog navedenih smjena.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.