Mark Hamill je spreman oprostiti se od Lukea Skywalkera

Foto: EPA

LEGENDARNI Mark Hamill, koji se proslavio ulogom Lukea Skywalkera u kultnoj franšizi Ratovi zvijezda, nedavno je izjavio da je spreman oprostiti se od lika koji je postao sinonim za njegovo ime.

Hamill je podijelio svoje osjećaje o ulozi koju je utjelovio od izlaska filma Nova nada 1977. godine. "Imao sam svoje vrijeme, i to je dobro. Ali bilo bi dosta", rekao je. Ovaj veteran glumačke scene posljednji je put reprizirao svoju ulogu Lukea Skywalkera u filmu Ratovi zvijezda: Epizoda IX - Uspon Skywalkera iz 2019. godine, a nakratko se pojavio i u Disneyjevoj seriji The Mandalorian.

Screenshot: Youtube/Disney

Iako bi Hamillova izjava mogla razočarati fanove Ratova zvijezda, koji se nadaju da će vidjeti Lukea Skywalkera u budućim nastavcima, glumac nije potpuno zatvorio vrata budućim nastupima, piše Deadline. "Nikad ne reci nikad. Samo što ja ne vidim razlog za to", dodao je. "Recimo to ovako: imaju toliko priča za ispričati, više im nije potreban Luke."

Ranije ove godine izvršna direktorica studija Lucasfilm Kathleen Kennedy potvrdila je produkciju novog serijala Ratova zvijezda. Daisy Ridley ponovno će nastupiti kao Rey u filmu koji režira Sharmeen Obaid-Chinoy. Nadalje, James Mangold i Dave Filoni najavljeni su kao redatelji budućih filmova franšize. Pošto su se Rey i Luke Skywalker već sreli, postoji šansa da bi se i Hamill mogao vratiti u ulogu.

Izvan svijeta filma, svemir Ratova zvijezda se širi kroz razne projekte. Jedan od visoko očekivanih projekata je Ahsoka, serija u kojoj glavnu ulogu igra Rosario Dawson, a čije je emitiranje zakazano za kolovoz ove godine na platformi Disney+.

Nadalje, u pripremi je još jedna serija za Disney+ Skeleton Crew, s impresivnom glumačkom postavom koju čine Jude Law, Ravi Cabot-Conyers, Kyriana Kratter, Robert Timothy Smith, Ryan Kiera Armstrong, Tunde Adebimpe, Kerry Condon i Jaleel White.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.