Kim Cattrall otkrila hoće li se opet vratiti u Seks i grad nakon nedavne uloge

Screenshot: Youtube/HBO

KIM Cattrall, koju najviše pamtimo po ulozi Samanthe Jones u hit seriji Seks i grad, u intervjuu za Today je otkrila planira li ponovno utjeloviti Samanthu nakon kratke cameo uloge u zadnjoj epizodi druge sezone I tek tako… (And Just Like That…).

Cattrall je govorila o tome kako ju je za tu scenu odjenula Pat Field, originalna kostimografkinja serije Seks i grad. Cattrall i Field su dugogodišnje prijateljice, a jedan od uvjeta za povratak u seriju bio je taj da joj Field ponovno bude kostimografkinja. 

Glumica je rekla da ju je cameo uloga nakratko vratila u stare dane. "Osjećala sam se kao da nakratko uranjam u prošlost i uživam u poslijepodnevnim satima uz čašu martinija", rekla je. 

Na pitanje planira li zaroniti dublje glumica je odgovorila negativno. "Ovo je najdublje što ću ići", otkrila je miljenica fanova serije. 

Unatoč tome, glumica će uvijek biti zahvalna na liku Samanthe. "Mislim da se nikad neću oprostiti od Samanthe", izjavila je. "Ona je kao puno likova koje sam glumila kroz godine. Jako se vežem za likove koje glumim. Dala mi je puno toga i jako sam joj zahvalna."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.