Dolph Lundgren se skoro potukao sa Sylvesterom Stalloneom tijekom snimanja Plaćenika

Foto: EPA

DOLPH Lundgren je otkrio da je skoro udario Sylvestera Stallonea tijekom snimanja akcijskog filma Plaćenici iz 2010. godine, piše Variety. Lundgrenu je to bio drugi put da glumi u filmu koji je režirao Stallone - prvi film je bio Rocky 4 iz 1985. godine.

"Imali smo dobre i loše trenutke, pomalo kao obitelj", rekao je Lundgren o svom dugogodišnjem radnom odnosu sa Stalloneom. "Bio je vrlo strog prema meni tijekom snimanja jedne scene u Plaćenicima, kada je vikao na mene pred cijelom ekipom i natjerao me da ponovim scenu oko 20 puta. Govorio je stvari poput: 'Moja baka bi to bolje odglumila. Što to izvodiš?', i to pred svima. A taj dan su snimanju prisustvovali novinari iz inozemstva.”

"Otišli smo na pauzu za ručak i sjećam se da sam se skoro rasplakao. Bio sam jako uzrujan. Nazvao sam svoju suprugu i rekao joj: 'Ako još jednom nešto kaže, nokautirat ću ga, odlazim. Jednostavno ću ga udariti i otići sa snimanja.' Mislim da su ljudi osjetili da atmosfera nije bila dobra", dodao je Lundgren.

Lundgren i Stallone su danas dobri prijatelji, a Lundgren se nekad pojavljuje u Stalloneovoj reality seriji The Family Stallone. Oba glumca su također ponovila svoje uloge iz Rockyja u filmu Creed 2 iz 2018. MGM je prošle godine najavio da razvija novi spin-off film Rocky, usredotočen na obitelj Drago.

Glumci su zajedno nastupili u dva nastavka Plaćenika, Plaćenici 2 iz 2012. i Plaćenici 3 iz 2014. Glume i u Plaćenicima 4, koji će premijeru imati 22. rujna ove godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.