Dakota Johnson nazvala snimanje serije The Office najgorim iskustvom u životu

Foto: EPA/Screenshot: YouTube/Peacock

Glumica Dakota Johnson, zvijezda trilogije Pedeset nijansi sive, u svojoj se karijeri pojavila u više od trideset filmova i serija, ali nije joj svako iskustvo sa seta ostalo u dobrim sjećanjima.

Tijekom gostovanja u emisiji Late Night With Seth Meyers Johnson je rekla da ju je posebno razočaralo iskustvo sa seta popularne humoristične serije The Office, u kojoj se pojavila u zadnjoj epizodi. "Iskreno, to mi je bilo najgore iskustvo u životu", rekla je Johnson.

Glumica je 2013. godine u seriji utjelovila mladu knjigovotkinju Dakotu koju je zaposlio Dwight Schrute (Rainn Wilson) nakon što je Kevin Malone (Brian Baumgartner) dobio otkaz. Prema časopisu Esquire, Johnson je trebala voditi spin-off The Officea, ali taj projekt nije uspio zaživjeti.

Dakota Johnson u seriji The Office Screenshot: YouTube/ABC

"Stvarno sam voljela The Office", izjavila je glumica. "Kada su me pitali želim li glumiti u zadnjoj epizodi serije, rekla sam - naravno, jer sam mislila da će snimanje trajati pola dana. Bila sam tamo dva tjedna, a jedva se pojavljujem u seriji."

Johnson je u intervjuu za Vanity Fair rekla da se nije uspjela uklopiti u društvo te da se osjećala kao da je došla na rođendansku zabavu na koju nije bila pozvana.

"Na setu je bila čudna dinamika koja se razvijala deset godina", nastavila je glumica. "Neki ljudi nisu ni komunicirali međusobno, a ja sam došla na set sva uzbuđena i nitko nije htio pričati sa mnom. Nikoga nije bilo briga."

Unatoč lošem iskustvu, Johnson nije odustala od glume, a par godina kasnije stekla je svjetsku slavu glavnom ulogom u filmu Pedeset nijansi sive. Johnson ćemo uskoro moći gledati u Sonyjevom superherojskom filmu Madame Web, u kojem utjelovljuje protagonisticu Cassandru Webb. Film će imati svjetsku premijeru 14. veljače.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.