Carla Gugino kaže da je bila premlada za ulogu u popularnoj franšizi iz 2000-ih

Screenshot: YouTube/Miramax

CARLA Gugino je u nedavnom intervjuu izjavila da je bila premlada za ulogu majke u popularnoj obiteljskoj akcijskoj franšizi Spy Kids iz 2001. godine, piše Variety.

Gugino je imala samo 27 godina kada je utjelovila Ingrid Cortes, majku dvoje malih špijuna u dobi od 9 i 11 godina.

"To mi je tako smiješno jer sam imala 27 godina", prisjetila se Gugino. "To je na neki način bio prekrasan dvosjekli mač jer stvarno volim taj film. Cijelo iskustvo bilo je nevjerojatno, a film je dobio nastavke.

Volim Ingrid Cortes, ali to mi je smiješno jer vjerujem da sam bila barem deset godina premlada za tu ulogu. Ona je u to vrijeme bila špijunka deset godina i istovremeno je imala djecu koja imaju 9 i 11 godina. Tako da je to bilo fizički nemoguće", dodala je glumica.

Gugino je u franšizi Spy Kids glumila uz Antonija Banderasa, Alexu PenaVegu i Daryla Sabaru. Glumica je rekla da se glumačkoj postavi pridružila dva tjedna nakon što je počelo snimanje filma.

Redatelj filma Robert Rodriguez bio je svjestan da je Gugino premlada za tu ulogu, ali joj je rekao: "Ako dobro obavimo svoj posao, nitko neće postavljati pitanja."

Spy Kids doživio je velik uspjeh na kinoblagajnama, gdje je zaradio gotovo 150 milijuna dolara. Film je bio početak uspješne franšize, a Gugino je svoju ulogu ponovila u filmovima Spy Kids 2: The Island of Lost Dreams i Spy Kids 3D: Game Over, koji su izašli 2002. i 2003. godine. Posljednji film u franšizi Spy Kids: Armageddon bio je reboot i izašao je prošle godine na Netflixu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.