Youtuber nije mogao dočekati novi Lamborghini pa je sam dao odrezati krov

Screenshot: YouTube

POZNATI youtuber je bio toliko nestrpljiv da je odlučio u vlastitoj režiji modificirati Lamborghini. 

Ono što je nekad bio Huracan Evo Spyder sada je Huracan Evo Aperta. Na cesti ćete ga lako prepoznati, i to ne samo zbog napadno žute boje. Naime, vlasnik iza kanala Daily Driven Exotics se odlučio na radikalan potez pa je dao automobilu odrezati prednji vjetrobran s A nosačem, a sve kako bi se dobila potpuno otvorena forma speedstera. 

Osim nedostatka pojedinih dijelova automobil je dobio brojne preinake koje potpisuje Vorsteiner. Dijelovi karoserije su tako izrađeni od karbona, dok je motor bitno ojačan. U duhu drag-race zvijeri ovaj je Lambo dobio i tehnologiju prednabijanja, pa njegov 5.2 V10 sada daje 840 KS. Naravno, ugrađen je i prilagodljiv ispušni sustav koji izvlači maksimum iz motora po pitanju zvuka. 

Ako se pitate kako je voziti ovaj auto, odgovor bi bio da vozač ne pomišlja na vožnju bez kacige. Naime, za razliku od nekih drugih speedstera, ovaj nema ni najmanji vjetrobran, odnosno zračni deflektor. Stoga je u punom gasu oluja zagarantirana. Podsjetimo, posljednji službeni speedster iz Lamborghinija je bio Aventador J. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.