Vozi Volkswagen već od 389 kuna!

Foto: Neostar

VOZI VW up! za 389 kn, Renault Clio za 585 kn, VW Golf 1,6 TDI za 765 kn ili VW Passat 2,0 TDI za 1.257 kn mjesečno.

Ove nevjerojatne cijene su cijene mjesečnih leasing rata za najtraženije modele rabljenih automobila na hrvatskom tržištu i to za operativni leasing s ostatkom vrijednosti.

AutoZubak Neostar u suradnji s UniCredit Leasing Croatia ponudio je tržištu najnižu kamatu, samo 2,90% u kunama, a samim time i najniži iznos mjesečne rate koju kupac plaća ako se odluči na financiranje od 60 mjeseci s 20% učešća.

Posjetite internetsku stranicu www.neostar.hr te odmah izradite ponudu financiranja za model koji odgovara vašim potrebama, rezervirajte vozilo te zatražite obradu leasinga i sve to online ne napuštajući svoj dom ili ured.

Leasing rate u AutoZubak Neostaru u niskom su startu, požurite i ulovite i vi jednu od njih te uživajte u vožnji svojeg novog automobila bez gužvanja i kišobrana u mjesecima koji su pred nama. U ponudi su VW up!, Golf TDI, Passat TDI, Passat DSG TDI i Touran TDI; Renault Clio1,2 16V, Clio 1,5 dCi i Clio Grandtour 1,5 dCi; Škoda Octavia TDI i Octavia Combi TDI; Volvo S60 D2; Opel Vivaro Combi 1,6 CDTi.

Za sve dodatne informacije posjetite www.neostar.hr ili jednu od poslovnica AutoZubak Neostara u Zagrebu, Varaždinu, Osijeku, Sisku, Požegi ili Splitu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.