Više od 600 obožavatelja Porschea na okupu, evo kako su se držali mjera distanciranja

DRUŽENJE su začinili zajedničkim gledanjem filma, a pritom nisu doveli u opasnost svoje zdravlje. 

Španjolska je bila teško pogođena pandemijom koronavirusa, ali se sada život polako normalizira. Velika događanja se u pravilu izbjegavaju, ali ih je moguće organizirati uz poštivanje svih smjernica tamošnjih mjerodavnih institucija. Lokalni zastupnik prestižne njemačke marke, Porsche Iberica, pokazao je to na najbolji način. 

Oni su u drive-in kino u Madridu pozvali vlasnike Porschea. Odazvalo se njih oko 250, a ukupno se okupilo oko 600 poklonika. Druženje su začinili zajedničkim gledanjem filma, a izbor je prigodno pao na film Bad Boys For Life, posljednjim nastavkom hit serijala Zločesti dečki. Uz Willa Smitha i Martina Lawrencea u filmu zapaženu ulogu redovito ima Porsche, dok je u zadnjem nastavku tu priliku dobio najnoviji 911. 

U odabranom društvu Porschea okupilo se nekoliko generacija 911-ice, a dobro zastupljeni su bili Boxster i Cayman. Među njima se našao i jedan 924 te nekoliko električnih Taycana. SUV manija je i ovdje prisutna, pa su svoje mjesto dobili Macan i Cayenne. Sve u svemu, dobro društvo.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.