VIDEO U Teslin SUV je ugradio aparat za espresso, ali i dvije Minigun strojnice

OVAJ Tesla nudi dvije stvari koje najbolje rješavaju stresa, fini espresso i ispucavanja salve metaka iz najmoćnije strojnice.

Tražite li najbizarnijeg Teslu, konkurencija je žestoka, ali luđe od ove nema. Možda je najčudnija (i najbesmislenija) ona prerada koja podrazumijeva ugradnju dizelskog motora u Teslu, ali je zato ova ona koju mnogi potajno priželjkuju. 

U pitanju je Tesla Model X, a modificirao ga je Black Rifle Coffee Company. Radi se o primjerku koji je već prošao niz testova i modifikacija, ali ova je najluđa, pa ne treba čuditi što će služiti kao promotivno vozilo za prije spomenutu kompaniju. 

Ne sumnjamo da će izazvati velik interes. Već vanjština naslućuje da se radi o nečem pomalo uvrnutom. Lopati i vojnom ruksaku nije mjesto na automobilu. Prvi šok uslijedit će kad se podigne poklopac stražnjeg prtljažnika. Tamo vas očekuje prava mala kavana s mogućnosti pripreme niza kofeinskih napitaka. Ako pak volite hladna pića, prošećite do prednjeg prtljažnika u kojem je ledena kupka za hladna pića. 

Međutim, pravi šok će uslijediti kad  se otvore stražnja bočna vrata. Tamo se nalaze dvije Minigun strojnice. Osim što se radi o pravom oružju, vrijedi reći kako nije u pitanju M134 kalibra 0.308, već se radi o posebnim izvedbama kompaktnih dimenzija kalibra 5.56 mm. Svaka ispaljuje do 4000 metaka u minuti, što ju čini jednim od najmoćnijih oružja ovog tipa. I da, ovo vozilo je u potpunosti legalno.

Ako ne vjerujete, pogledajte video u nastavku. Dovoljno da se zamislite kad idući put naletite na neki Teslin Model X. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.