VIDEO Tesla se počeo reklamirati. Pogledajte prvi službeni video

Screenshot: Twitter

KAO što je poznato, Tesla je svih ovih godina kategorički odbijao ideju oglašavanja svojih proizvoda. Sada se predomislio.

Iz Tesle dolazi prvi promotivni video. Sponzorirani videomaterijal se prvi put pojavio na Twitteru, a prikazuje se kao YouTube reklama. Za razliku od konkurencije koja nastoji automobil prikazati na što maštovitiji način pritom ne štedeći novaca, u Tesli su fokusirani na sirovi materijal. 

 

U prvom sponzoriranom videu tema je sigurnost. Tesla u prikazanoj snimci između ostalog poručuje: "Mi smo jedini proizvođač automobila na svijetu koji ima flotu od više od milijun automobila na cesti, potpuno upravljanih iz perspektive detekcije. Možemo točno znati gdje je sjedalo automobila. Možemo znati gdje je volan. Znamo kada se zračni jastuk aktivirao točno u milisekundu. Sada imamo više podataka nego ikada prije. Možemo razumjeti stvarnu izloženost i onda možemo dizajnirati svoja vozila za tu izloženost.”

Reklamni video možda nije efektan, ali zato vrlo jasno prenosi poruku brige za sigurnost. A ta poruka je itekako bitna u vrijeme kad javnost i struka propituju sigurnosne značajke autopilota i sustava automatskog upravljanja općenito. Poluminutni video poziva sve zainteresirane na test vožnju u trajanju od pola sata gdje će se moći upoznati sa značajkama automobila Model 3, Model S i Model X.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.