VIDEO Snimala selfie dok joj je automobil tonuo u zaleđenu rijeku

Screenshot: Twitter

MNOGI ne mogu odoljeti zimskim radostima, a neki su spremni i na krajnje nepromišljene poteze.

Jedna žena u Kanadi je učinila upravo to - nepromišljeno je krenula u avanturu koja ju je stajala automobila, a umalo i vlastitog života. 
Vjerovali ili ne, ova žena nije na zaleđenu rijeku u mjestu Manotick, južno od Ottawe, stigla slučajno, nakon što je recimo sletjela s ceste. Kako pokazuje nadzorna kamera, ona je namjerno sišla do rijeke u svojem Scionu i odlučila riskirati vozeći zaleđenom površinom. Pritom je jurila najbrže što je mogla, što su kamerom zabilježili i slučajni prolaznici.

Rizik se nije isplatio. Led je popustio pod masom automobila i limeni ljubimac je krenuo tonuti. I sad slijedi najbizarniji trenutak. Umjesto da skoči sa automobila na sigurno, vlasnica je odlučila snimiti selfie. U zadnjim trenucima, kad je kupanje u zaleđenoj vodi bilo najmanje što će joj se dogoditi, stiže pomoć.

Ljudi iz obližnje kuće su se brzo snašli i priskočili u pomoć tako što su ju spasili s kajakom, doznaje CTV News Ottawa. Ubrzo je na mjesto nezgode stigla policija, koja je odlučila kazniti vozačicu zbog opasnog upravljanja motornim vozilom. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.