Video: Opel u ofenzivi sa devet novih modela

 Foto: Opel

OPEL u 2017. godinu ulazi ohrabren brojnim novitetima i pritom ne staje – sljedeće godine predstavit će sedam novih modela. 
 
Najveća novost je potpuno nova Insignia, koju ćemo prvi puta u cijelosti moći vidjeti na ženevskom salonu automobila. Sudeći po viđenom prototipu, ali i teaserima, radi se o automobilu koji će predvoditi Opelovu gamu i biti dostojan (nadamo se) nasljednik legendi iz bogate Opelove povijesti. 
 
Zasad su nepoznate novosti koje Insignia donosi osim činjenica kako će biti i do 175 kg lakša od prethodnika, ali i dostupna u tri karoserijske izvedbe. Također, možemo očekivati brojne napredne tehnologije predvođene novom generacijom LED svjetala predstavljenim na Astri. 
 
U okviru plana „7 u17“ ulaze i dva crossover modela. Crossland X je nasljednik Merive, a razvijen je u suradnji s PSA grupacijom, pa će biti tehnički srodan Peugeotu 2008 i Citroënu C3 Picasso. Nešto kasnije uslijedit će i model iz C segmenta, također SUV i također razvijen sa prije spomenutim francuskim partnerom. 
 
Podsjetimo, Opel do kraja ovog desetljeća namjerava lansirati čak 29 novih modela. 
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.