VIDEO Novim BMW-om nasrnuo na Ford. Sada je u zatvoru

OVAKVO cestovno nasilje ne viđa se često, čak ni u Los Angelesu.

Američki velegrad je poznat po cestovnom nasilju još od 1987. godine kada je upravo u tom gradu nakon niza ubojstava automobilom i usvojena fraza cestovnog nasilja. 

Najnoviji primjer cestovnog nasilja dolazi iz Sjevernog Hollywooda, a dogodio se u ponedjeljak predvečer. Snimka pokazuje BMW koji nesmiljeno pokušava izgurati Fordov kamionet s ceste. Vozač se pritom ne libi zabiti skupocjenim BMW-om serije 7 u relativno stari i osjetno jeftiniji kamionet F-150. 

Prema neslužbenim informacijama, radi se o osveti za raniji događaj kad je vozač Forda udario BMW i pobjegao. Očito se namjerio na krivu osobu jer je vozač BMW-a u osvetnički pohod krenuo nesmiljenom žestinom. Iako se blizu nalazi osnovna škola, a automobili su lako mogli završiti i na pločniku, tragedija je izbjegnuta – u ovoj nesreći nema ozlijeđenih. 

O svemu se očitovala i policija. Objavili su snimku uz komentar "napad ubojitim oružjem" te obavijestili kako je vozač uhićen. Nije precizirano koji, ali je za očekivati da se vozač BMW-a našao u zatvoru. I kad se pogleda materijalna šteta, sasvim je jasno tko je izvukao deblji kraj. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.