VIDEO Izašao je trailer za Gran Turismo 7, poznato i kad dolazi

Screenshot: YouTube

NOVI nastavak jedne od najpoznatijih vozačkih simulacija dolazi uskoro. 

Lansiranje igrice Gran Turismo 7 je, uslijed pandemije, bilo odgođeno, a sada je potvrđeno da je novi termin lansiranja 4. ožujka 2022. godine. Sony Interactive Entertainment je pritom potvrdio da igrica neće biti ekskluzivno dostupna samo za korisnike PlayStationa 5 već će se nuditi i za stariju generaciju konzole. 

S objavom termina dolaska objavljena je videonajava u kojoj možemo vidjeti pojedine isječke igrice. Sve izgleda impresivno, a posebno veseli kolekcija klasika, od Porschea 917 Living Legend, preko Mercedesa CLK LM, Nissana Skyline GT-R i prve generacije Honde NSX. U najavi se mogu vidjeti još neki automobili, među kojima su Toyota Supra, Dodge Viper, Mazda MX-5 i Renault Sport Clio V6.

 

Gran Turismo 7 donosi niz novosti, među kojima je sustav praćenja okoline koji dinamički prati vrijeme na osnovi podataka NASA-e. Također, igrači će moći održavati i tunirati vozila, ali i osmisliti vlastitu ikonografiju. Po svemu sudeći, sedmica je na dobrom putu da ponovi uspjeh šestice, lansirane još 2013. godine. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.