VIDEO Divljali Ferrarijem pa se zabili u kamper i izgorjeli

Screenshot: YouTube

U STRAVIČNOJ nesreći dvoje ljudi iz Ferrarija je izgorjelo.

Iako organizirane karavane skupocjenih sportskih automobila nerijetko zahvaljujući dobroj organizaciji nisu opasnost u prometu, ponekad se dogodi da adrenalin proradi, a pojedini vozači podlegnu emocijama i zastrane, ponašajući se neodgovorno i nadasve opasno u prometu. 

A tada je samo jedan krivi potez dovoljan da dođe do katastrofe. Upravo to je snimila kamera tijekom karavane Sardinia Supercar Experience na jugu Sardinije. Video prikazuje nekoliko trenutaka prije nesreće u kojima vidimo supersportske automobile koji pretječu vozilo iz kojeg se snima promet. 

 

Kolona potom kreće u pretjecanje kampera, ali dolazi do sudara u kojem se kamper prevrnuo, a bar jedan Ferrari zapalio. Pojedini talijanski mediji izvještavaju kako su poginuli putnici u Ferrariju iz Švicarske. Vozač je imao 67 godina, a suvozačica 63 godine. Nakon prevrtanja automobila ostali su prikliješteni, a onda se automobil i zapalio. 

 

@blick 🇮🇹🙏 Auf Sardinien starben nach einem schlimmen Unfall zwei Schweizer Touristen in den Flammen. Sie gerieten mit ihrem Ferrari auf die Gegenfahrbahn und kollidierten mit einem Wohnmobil. • #sardinien #unfall #ferrari ♬ Originalton - Blick
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.