Upoznajte najbrži auto na svijetu otporan na metke!

Foto: AddArmor

OVO je apsolutni san mnogobrojnih poklonika Audija. Najatraktivniji model puca od snage, a trpi i kad pucaju po njemu.

Među dobrostojećim stanovnicima naše države Audi je omiljena marka. I pritom je nebitno govorimo li o političarima, poslovnjacima, sportašima ili estradnim djelatnicima. Gotovo svi su zaljubljeni u Audi, a pritom ljubav raste kako raste broj;ano ime modela. Oni mlađi, ako mogu, ne idu dalje od broja 7, odnosno Audija A7.

Audijev pandan CLS-u i Grand Coupeu je u novom izdanju vrlo atraktivan model, a sada je dobio i jednu nimalo bezazlenu nadogradnju. AddArmor tvrdi da je upravo A7 postao najbrža blindirana limuzina na svijetu.

Naravno, u pitanju je Audi RS7, koji je prošao tretman tunera (APR). 4.0 V8 sada daje 771 KS i 1.085 Nm, a to znači da će oklopnjak uhvatiti 96 km/h za 2,9 sekundi i voziti sve do 325 km/h. Kako bi zadržala masu na pristojnoj razini, tvrtka je koristila polikarbonatne materijale. Audi je sada otporan na revolversko zrno kalibra .44 Magnum, a masa vozila porasla je tek 91 kg.

Automobil je dobio i niz protumjera. One obznanjene su patrone sa suzavcem i dimne zavjese, te sustav zasljepljivanja svjetlom. Dodatno, ručice vrata služe kao elektro-šoker. Vozilo ima i night vision sustav, sustav detekcije mina, te spremnike kisika za neovisnu opskrbu kabine. U prtljažniku su nosači ručnog naoružanja, dok je prednji odbojnik dodatno ojačan i može poslužiti za probijanje prepreka na cesti.

I na kraju cijena. Oklopljeni RS7 stoji 205.000 dolara, što znači kako je cijena prerade oko 91.000 dolara. Jeftinija opcija dorade nudi se već od 28.000 dolara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.