Ukrali Mercedes pri kupovini, prodavač ostao bez svega

Foto: Mercedes

PREDSTAVILI su se kao ozbiljni kupci, a onda su iskoristili prvu šansu da pobjegnu s plijenom. I uspjeli su.

Danak neiskustva mladi će Kanađanin pamtiti cijeli život. Njegova odluka da uđe u posao preprodaje skupocjenih automobila se pokazala katastrofalnom, a on je pao već na prvom poslu. 

A priče ide ovako. Mlađahni Marco iz Ontarija se odlučio baviti preprodajom rabljenih automobila, i to onih visoke klase. Za prvi auto je izabrao Mercedes GLE 63 S Coupe u koji je uložio svu svoju ušteđevinu, pa i dio od roditelja posuđenog novca - čak 65.000 dolara, doznaje CTV News Toronto. 

 

Automobil nije registrirao i osigurao, nego ga je odmah oglasio na AutoTraderu. Ubrzo su se javili prvi potencijalni kupci, s kojima se našao na parkiralištu. Jedan od "kupaca" nagovorio ga je da sjedne za upravljač i malo turira motor. Marco je stajao uz njega i nije dopustio da zatvori vrata. Međutim, tad je zazvonio telefon i kad je napravio korak unazad, osoba za volanom je zalupila vrata i odmah dala po gasu. Drugi "kupac" se vratio u svoj automobil i također pobjegao. 

Ubrzo je stigla policija, ali Marco im zbog napadaja panike nije mogao puno pomoći. Kako auto nije osiguran, jedini način da povrati uloženo je da policija pronađe automobil. U suprotnom će ostati bez cjelokupnog uloženog iznosa. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.