Treća u nizu: Opel predstavio avanturističku Insigniju Country Tourer

 Foto: Opel

NOVA je izvedba nedavno predstavljene Insignije temeljena na karavanskom modelu, a donosi bolja manevarska svojstva predvođena pogonom na sve kotače. 
 
Najrobusnije izdanje novog Opelovog aduta donosi i 20 mm više podvozje kao nadopunu robusnijem izgledu. Country Tourer zadržava povoljne karakteristike izvornog modela, posebno po pitanju ukupne mase i prostranosti, a novost je zaštita karoserije panelima od crne i mjestimice sive plastike. 
 
 
U Opelu kažu kako ima najdotjeraniji 4WD sustav u svojoj klasi s naprednim torque vectoring sustavom raspodjele momenta, ali i dodatno unaprijeđenim stražnjim ovjesom. Paleta motora preslikana je sa osnovnog modela, a bit će proširena i novim dizelskim motorom, najjačim u ponudi. 
 
Ekskluzivnost ove Insignije naglašena je programom Opel Exclusive u okviru kojeg je kupcu dana mogućnost da sam definira boju vanjštine modela, personalizira interijer i bira između bogatije palete naplataka. 
 
Bogata oprema između ostalog uključuje otvaranje poklopca prtljažnika pokretom noge u razini odbojnika, ergonomska sjedala, te Opel LED Matrix svjetla. Tu su još i projekcijski zaslon, kamera koja pokriva 360 stupnjeva, prilagodljivi tempomat (ACC) itd. Opel OnStar dolazi s bogatom ponudom usluga, od automatskog odziva kod sudara do pomoći u slučaju krađe vozila. Dvije nove usluge u portfelju servisa OnStar jesu servis za rezervacije (hotelski smještaj) i traženje parkirnog mjesta. 
 
 
Cijena je zasad nepoznata, a lista narudžbi se otvara već u lipnju. Sama premijera modela zakazana je za rujan i frankfurtski salon. 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.