Što voze najpoznatiji superheroji?

 Render: Carwow.co.uk

U SURADNJI s portalom Carwow donosimo rendere pojedinih aktualni modela koji odlično pristaju najpopularnijim strip junacima. 
 
I dok su još prije dvadesetak godina tek pojedini filmski likovi imali čast da voze specijalne automobile, danas je situacija kudikamo drugačija. Još prije dvadesetak godina o autima sa filmskog platna raspravljalo se kroz prizmu James Bonda (Aston Martin), Mad Maxa (Ford) ili pak zabavnih serijala kao što su Knight Rider (KITT – Pontiac Trans Am), Magnum (Ferrari 308) i Navštevnici (Lada Niva). 
 
U novije vrijeme sve su popularniji strip junaci i njihovi specijalno prilagođeni automobila. Priča koje se zakotrljala s Batmanom dobila je niz novih ekranizacija, pa su tako na filmsko platno stigli Hulk, Spiderman i brojni drugi. U nastavku donosimo prijedloge modifikacije postojećih automobila, koji bi svojim karakteristikama i imidžem mogli zadovoljiti specifične potrebe svakog od super heroja. 
 
Batman je danas vjerojatno još uvijek najpopularniji superheroj, a njemu bi odlično pristajao BMW M2, kako zbog ogromne snage, tako i zbog kompaktnih mjera koje će olakšati jurnjavu Gothamom.  Naravo, karoserijske preinake ovdje su opsežne, a tiču se prije svega dizajna. 
Kako i zamo ime junaka govori ovdje sumnji nema. Supermanov auto jedino može biti Bugatti Chiron, najradikalniji supersportski automobil kojeg je svijet ikad vidio. Wonder Woman mora se zadovoljiti sa Lamborghini Huracanom, dok će Captain America logično voziti simbol američke autoindustrije, Ford Mustang s V8 motorom snažnim preko 500 KS. 
 
Niti Iron Man ne mora deleko u potragu. Puno bolje od Aijevog R8 pristaje mu Chevrolet Camaro Z06. Pogon je klasični, ali je otvorena mogućnost ugradnje Starkovog lučnog reaktora. 
Spider Man ima čast voziti se u Ferrariju, i to modelu 488 Spider. Toples izdanje omogućava junaku da se u opasnim situacijama skokom spasi iz vozila ibude spreman za sukob sa negativcima. Najpoznatiji član X-Men grupe mogao bi voziti prilagođeni R8, dok je Deadpool kao svojevrsni anti heroj dobio Ford Mondeo. 
 
Mercedes G63 AMG 6x6 savršeno odgovara mogućnostima Hulka, baš kao što i Toyota Mirai sa pogonom na vodik udovoljava karakteristikama Aquamana. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.