Stižu novi Logan i Sandero

DACIA će na predstojećem pariškom auto salonu predstaviti nove generacije modela Logan i Sandero, koji će zacijelo privući veliki broj kupaca.

Podsjetimo, prvi je Logan predstavljen prije osam godina i od tada je prodano preko 2 milijuna primjeraka, što pod značkom Dacije, što Renaulta. Sada je stiglo vrijeme za drugu generaciju najprodavanijeg Dacijinog modela koja će se moći pohvaliti modernijim i privlačnijim dizajnom, kako izvana tako i iznutra, a uzor je očito bio nedavno u Ženevi predstavljeni model Lodgy.

Za sada tehnički podaci nisu objavljeni, a tako će vjerojatno ostati do službene premijere. Isto vrijedi i za manji Sandero.

Ovaj će pak hatchback s petorim vratima slijediti istu dizajnersku filozofiju kao i Logan. Kako se poput prethodnika temelji na skraćenoj platformi većeg Logana za vjerovati je kako će ova dva noviteta dijeliti motorizaciju te veliki broj komponenti.

O oba modela više nakon službene premijere, no već sada možemo reći kako će se raditi o "zvijezdama svoje vrste" pariškog auto salona.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.