Netko je kupio repliku Bondovog Aston Martina: Izgleda odlično, ali ima iznenađenje

CIJENA je ogromna, posebno kad se uzme u obzir jedan poveliki nedostatak.

Radi se o pokaznom modelu u prirodnom mjerilu. Da budemo jasniji, ova replika filmskog Aston Martina je statična, bez motora i prateće mehanike. Stoga je još čudnije kako se našao netko spreman da plati takav eksponat nevjerojatnih 201.007 USD.

Istina Aston Martin DB5 je nevjerojatno privlačan automobil, čak i bez motora. Posebno kada se radi o Bondovoj replici automobila koji se prvi put pojavio 1964. u Goldfingeru. 

Kako stoji u opisu originalnog oglasa, karoserija je izrađena od kompozitnog materijala na osnovi od čelika. Svi ostali detalji, uključujući svjetla, oznake i interijer, stigli su iz Aston Martina. I da, auto ima sve one gadgete po kojima je stekao slavu u serijalu o najpoznatijem svjetskom špijunu, a njih aktivirate daljinskim upravljačem. Ne treba naglašavati kako strojnica ipak nije prava, pa umjesto metaka koristi stroboskopsko svjetlo i prikladnu zvučnu kulisu.

Jedino od samog auta što doista radi je volan kojim možete zakretati prednje kotače. Nema što, ovo je skupa igračka za najveće Bondove fanove.

>> Detaljan opis možete naći ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.