Nakon ove prerade promijenit ćete mišljenje o Rolls-Royceu

Foto: Wald International

USPRKOS golemom luksuzu, Rolls-Royce ostaje uzvišen vješto izbjegavajući bilo kakve poveznice s neukusom. Tuneri s time nemaju problema.

Postoje oni kojima klasika kakvu nudi britanski aristokrat ne odgovara, nego u potrazi za više osobnosti streme kojekakvim dizajnerskim eskapadama. A kako su spremni to i masno platiti, ponuda ne nedostaje. Tako Mansory često nudi ekstremni vizualni doživljaj u svojem šarenilu, dok na drugoj strani globusa rezultat često bude i radikalniji.

Jedan takav potpisuje stari znanac, japanski Wald International, koji je svoj paket Black Bison odlučio ponuditi upravo na Rolls-Royceu. Osim što je auto izveden u mat crnoj boji, sprijeda je dobio modificirani odbojnik s golemim usisnicima. Kroma još uvijek ima, no straga slijedi prava eskapada, ogroman difuzor i dvostruki ispušni topovi.

Zanimljivo, auto nije spuštan i zahvata nije bilo na sustavu zračnog ovjesa. U Waldu očito znaju da ono po čemu je ovaj model superioran ne treba dirati. Zato se za vizualni dojam spuštenog automobila brinu 24-inčni naplatci s Toyo Proxes STIII pneumaticima mjera 295/30. I naravno, sva stakla su zatamnjena, a isti tretman dobili su pokrovi svjetala, značke modela, pa čak i slavni kipić na poklopcu motora. Crni Spirit of Ecstasy je nešto što se ne viđa često.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.