Mazda6 u karavanskom izdanju

NAKON što je krajem prošlog mjeseca Mazda na moskovskom auto salonu predstavila novu, treću generaciju modela 6, japanski je proizvođač objavio i prvi set službenih fotografija karavanskog modela, odnosno izvedbe Sport Combi.

S tehničke strane ovaj će automobil naravno biti blizanac svojoj karavanskoj izvedbi, pa bi se zahvaljujući istovrsnim rješenjima iz limuzine, SkyActive tehnologiji, trebalo raditi o dinamičnom, udobnom i ekonomičnom automobilu.

Konkretno, ponudu motora će činiti 2,2-litreni dizelaš kao i 2,0 te 2,5-litreni benzinci, a njihova će dostupnost ovisiti od tržišta do tržišta. Također, za vjerovati je kako će se tu naći i motori manjeg obujma, dok će isti biti upareni s ručnim i automatskim 6-stupanjskim mjenjačima. Nadalje, nova generacija "šestice" će biti opremljena i sustavom regeneracije energije kočenja i-Eloop.

Više informacija o ovom automobilu, u njegovoj limuzinskoj i karavanskoj izvedbi, možemo očekivati nakon pariške premijere koja će se održati krajem rujna na tamošnjem auto salonu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.