Mazda6 će biti zadnji vozački auto u klasi

PONUDA pravih vozačkih automobila izvan krajnjeg premiuma je posljednjih godina doslovno spala na Alfinu Giuliju, a sada će ju po svemu sudeći naslijediti jedna Mazda.

Sve dosad poznate informacije govore u prilog kako će Mazda6 biti prava stvar. Postavljena na novu platformu donosi stražnji pogon, ali i klasične šest-cilindarske motore. 

 

Po uzoru na netom lansirani CX-60 koji je osvojio javnost i stručnu kritiku, novi model bi preuzimanjem zadnje verzije kućnog dizajnerskog izraza mogao i izgledati jako dobro. Prvu ideju o tome kako bi nova šestica mogla izgledati dao je dizajner koji se na Instagramu predstavlja putem profila sugardesign_1. On je uz prijedlog dizajna limuzinske verzije ponudio i svoje viđenje nove generacije karavana. 

 

Zamjerku je teško naći pa nam samo preostaje da iščekujemo još nekoliko mjeseci do službene premijere. Do tada ponovimo kako će se nova Mazda6 nuditi s rednim 3.0 šestcilindarskim motorima, 3.0 e-SkyActiv X benzincem i 3.3 e-SkyActiv D dizelašem, oba s 48V pomoći. Predviđen je i plug-in hibrid. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.