Mate Rimac "u strahu": Zvijezda Top Geara testira Neveru

Foto: Rimac Automobili

KUCNUO je ključni trenutak, automobil je testirao Chriss Harris, čovjek koji u testovima nastupa bez predrasuda, ali i bez ikakvih kompleksa pred velikima. 

Jedno od najpopularnijih automobilskih lica poznato je između ostalog i po svojem "nesporazumu" s Ferrarijem. Naime, nakon što je obznanio kako na test dobivaju specijalno pripremljene automobile kako bi u Ferrariju bili sigurniji da će dobiti pozitivne ocjene iz talijanske tvrtke stigao je odgovor – Harrisu su zabranili test bilo kojeg Ferrarijevog modela. 

Od tada je prošlo više od desetljeća, a Harris je i dalje na Top Gearu, što znači da je imao priliku isprobati vjerojatno sve supersportske i hipersportske automobile današnjice. Sve osim Rimčeve Nevere, koja je tek sada stigla na test u Top Gear. 

O svemu se očitovao i Mate Rimac rekavši kako je godinama odgađao ovaj test. Dotjerivao je automobil sve dok nije bio siguran da će sve raditi kako treba. „To je kao školski ispit za koji vježbaš danonoćno 5 godina i samo je jedan pokušaj. Njegova ocjena može imati ogroman utjecaj na moje životno djelo. Dakle, to nije mala stvar“, napisao je Rimac u objavi. 

Pritom Rimac otkriva kako se Nevera nalazi na testu, ali ćemo se morati strpjeti još koji mjesec i pričekati prvu epizodu nove sezone Top Geara. Jedva čekamo.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.