Lewis Hamilton u prometnoj nezgodi oštetio Pagani Zondu

Foto: Instagram
 
NITI godinu dana nakon što je se pohvalio svojom novom igračkom vrijednom 1,5 milijuna EUR trostruki prvak Formule 1 doživio je nezgodu. 
 
Vijest je objavio sam Hamilton objavivši na Instagramu kako zadnjih par dana nije bio dostupan medijima jer je imao lakšu prometnu nezgodu s tri parkirana vozila. Nesreća se dogodila u jutarnjima satima u Monaku, i to s njegovom Pagani Zondom 760 RS, koja je dodatno individualizirana pa ima dodatak u imenu u obliku njegovih inicijala.
 
Inače, njegov automobil se u odnosu na "običnu" Zondu razlikuje u nekoliko detalja od kojih je najvažniji ugradnja ručnog mjenjača na Lewisov zahtjev. Pogonjena AMG-ovim 6,5 motorom od 760 KS hvata 100 km/h za manje od 3 sekunde, a namijenjena je najzahtjevnijima. O kakvoj se stroj čini radi najbolje govori činjenica da ju izgleda ni prvak F1 nije mogao obuzdati. 
 
No za Lewisa nema problema. Osim što nitko nije ozlijeđen ostaje podatak kako u njegovoj garaži ima još podosta plemenitih snagatora. Naime, u osobnom vlasništvu ima još SL 65 AMG Black, SLS AMG i vjerojatno Mc Laren MP4-12C. U svakodnevnoj vožnji može ga se vidjeti i u Maseratiju GranCabrio i Shelby Cobri 427 Super Snake.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.