Kiša pokvarila "2. American cars Meeting"

DRUGI susret ljubitelja američkih vozila pod nazivom "2. american cars meeting Žminj 2011." nažalost nije ponovio prošlogodišnji uspjeh.

Unatoč trudu organizatora da prošire događaj na dva dana, kiša je u potpunosti onemogućila nedjeljni program.

U subotu se tijekom cijelog dana žminjskim sajmom prošetalo oko tisuću posjetitelja koji su mogli vidjeti 40-ak vozila s oznakom “made in USA”. Bilo je tu nekoliko atraktivnih Corvetta, među kojima se posebno isticala C3 inačica iz 70-ih godina, crveni Pontiac Firebird iz 1968. godine s brojačem okretaja na poklopcu motora, te sveprisutni Mustang u nekoliko varijacija.

Terenski program činili su Jeep Willisi iz doba Drugog svjetskog rata, dva Chevrolet Blazera iz `79. i `80. godine te nekoliko modela Cherokee. Ništa manje atraktivni nisu bili Chevy Van G20 kombiji iz sredine 80-ih godina prošlog stoljeća.

Organizirano je natjecanje u glasnoći ispušnog sustava u kojem je sudjelovalo 13 automobila, a posjetitelji su mogli uživati u klasičnoj V8 grmljavini.

Organizirana je i škola jahanja za sve koji su željeli saznati kako se Amerikom putovalo prije automobila, dok su ljubitelji tetovaža mogli na svojoj koži doživjeti pulskog tattoo umjetnika Danila.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.