Honda Insight stigla u Hrvatsku

NOVA generacija Hondinog hibrida, model Insight, nakon mjeseci iščekivanja stigao je na hrvatsko tržište. Osjetno bolji od prethodnika ovaj model ima još jednu poželjnu karakteristiku, a to je osjetno povoljnija cijena.

Nošen imenom slavnog prethodnika, novi hibridni model u ponudi Honde već je ostvario zapažene prodajne rezultat, a postoji nada kako bi se napredak u popularizaciji hibridnih vozila mogao desiti i na našem tržištu.

Razloga je mnogo, pa se tako Insight s IMA hibridnim sustavom odlikuje malom emisijom C02, niskom potrošnjom goriva, ali i komforom klasičnog obiteljskog automobila. Međutim, najveća novost je pristupačna cijena u odnosu na dosadašnja iskustva.

Naime, Insight starta cijenom od 169.900 kn, koliko stoji izvedba s Comfort paketom opreme, koji između ostalog donosi potpun set sigurnosne opreme, automatsku klimu, audio sustav, elektrifikaciju i stilske elemente poput aluminijskih naplataka.

Recimo još kako IMA pogonski sustav koji se uspješno primjenjuje punih deset godine ovdje čini 1.3 SOHC i-DSI benzinski motor s tehnologijom VCM (Variable Cylinder Menagement) elektromotora baterije te CVT transmisija. Prosječna potrošnja goriva iznosi 4,4 l/100km, a emisija C02 101g/km.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.