FOTO Na ovom M3 poklopac motora stoji kao novi auto

Foto: Manhart

BMW M3 Touring je jedan od najpoželjnijih sportskih karavana, a u režiji Manharta postaje zvijer koja će mnoge ostaviti bez daha, a vlasnike i bez značajnog iznosa na računu. 

Dovoljno je reći kako samo poklopac motora na ovom automobilu stoji 17.250 eura, što je iznos za koji se može "izvući" i poneki novi automobil. Ali to vlasnicima ovakvog automobila nije na pameti. Oni će za MH3 650 paket rado izdvojiti dodatni iznos, a mnogi su spremni i na prijedlog dizajna koji dolazi od tunera iz Wuppertala. 

Novi dizajn vanjštine oplemenjen je detaljima s M4 CSL, a naglasak je na karbonu. Možda najuočljivija novost su Yido Performance naplatci promjera 20 inča sprijeda i broj veći straga za 5829 eura. Standardno se nudi i spuštanje automobila s H&R oprugama te ugradnja četverostrukog ispuha iz Remusa za 4165 eura. 

Dužni smo reći i kako 3.0 šestcilindraš sukladno imenu sada daje 650 KS i 800 Nm što je u skladu s najjačim M3 iz Manharta. Tuning motora dolazi od MHtronic kontrolne jedinice koja se naplaćuje po cijeni od 3510 eura.


 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.