FOTO Audi predstavio specijalni RS Q3, doplata je 5990 eura

Foto: Audi

VEĆ je deseta godišnjica otkako je predstavljena RS izvedba modela. 

Vrijeme leti, pa je već puno desetljeće iza nas u kojem se RS proširio na crossover modele, a posebno Q3. Audi je stoga izbacio RS Q3 Edition 10 years kojim će obilježiti jubilej i dodatno popularizirati model. 

Edition 10 Years se izvana distancira posebnom Chronos nijansom sive boje, a opcijski se nudi i Dew srebrna mat nijansa, koja je dostupna i na običnom RS Q3. Novi su i naplatci promjera 21 inč, u crnom finišu i s gumama mjera 225/35. Poželite li i kompozitne kočnice, tu su, ali uz doplatu, zajedno s čeljustima kočnica u antracit, crvenoj ili plavoj boji. 

Priču o vanjštini zaokružuju zatamnjeni pokrovi svjetala te detalji u sjajno crnom finišu. U kabini pak kao najveća novost dolaze sportski profilirana sjedala presvučena novom kombinacijom tkanina s brončanim prošivima. Sve je začinjeno detaljima od karbona. 

Kad je pak u pitanju pogon, sve je ostalo isto. 2.5 petcilindrični turbak daje 400 KS i 480 Nm, više no dovoljno za uvjerljive performanse. 

I na kraju cijena. Edition 10 Years se nudi u obliku paketa opreme po cijeni od 5990 eura. Ponuda je limitirana na svega 555 primjeraka. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.